magdalenalinden.blogg.se

Kungfu

Publicerad 2014-02-27 16:15:35 i Kina,

Starta dagen med en go frukost för att klara av en lång dag (bild nummer 1)! Undervisningen håller ett högt tempo och är endast på kinesiska. Är man inte förberedd eller inte lyckats skrapa ihop tillräckligt många timmars sömn får man anstränga sig för att inte hamna efter. Lektionerna är fantastisk roliga och pedagogiken är, utan att överdriva, verkligen i toppklass!
Efter lektionen hölls terminens första pass i kungfu! Dock inte att rekommendera när man har på sig sina favorit-acnejeans... Istället för att utmana byxorna mer cyklade jag hem, sved om till träningskläder och begav mig ned till skolans sportsfields. Det var dags för tennis! När tennisbollarna blivit trötta hade skolrestaurangen redan stängt och vi cyklade istället utanför campus och åt på en street BBQ. På väg mot maten cyklade vi in på arenan på campus och hittade både rum för karate och ett ännu oöppnat gym.
 
Imorgon är jag ledig och ska passa på att utforska shoppinggatorna inne i stan! 

Om

Min profilbild

Magdalena

I started this blog to share thoughts about my life in China with future me and anyone else interested. Now I live in Sweden again and will share some moments of other travels.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela